Preliminära julaktiviteter 2023

Preliminära julaktiviteter 2023

Information och program för julveckorna kommer sättas in i julpärmen på kontoret samt läggas ut på hemsidan och Min Ridskola under vecka 44.
Anmälan kommer släppas i Min ridskola olika på veckodagar vecka 45.

Preliminär lista över julaktiviteterna 2023

Dressyr-, hopp- och WE-kurser

Uthyrning

Övernattning

För att det ska bli så rättvist som möjligt har vi infört följande: max två kurser per person och en av vardera disciplinen, det är alltså inte tillåtet att anmäla sig till två hopp- eller två dressyrkurser. I mån av plats släpps denna tillämpning den 5 december och då blir det helt fritt att anmäla sig till de platser som finns kvar.

Anmälan blir bindande och en anmälningsavgift på cirka 20 – 25% (beroende på kursens pris) kommer debiteras strax efter att ni har anmält er till en kurs, denna summa är inte återbetalningsbar och ska vara betalad cirka 1-2 veckor efter anmälan, annars förlorar ni platsen.
Se mer information om anmälningsavgiftens storlek via Min ridskola och aktivitetens anslag i julpärmen.

Eventuell avanmälan måste göras via meddelande till minst en vecka innan kursstart, aktuellt datum för respektive kurs finns att se i Min ridskola, annars debiteras full avgift.
Mot giltigt sjukintyg kan upp till 80 % av kursavgiften undantaget anmälningsavgiften fås som ett tillgodohavande.
Alla kurser faktureras och ska vara slutbetalda till den 20 december, var beredda på fakturor med kort förfallodatum. Reservplatser debiteras inte.

Ridskolan reserverar sig och ställer in kurser vid för få anmälningar, ingen avgiftsdebitering utgår, eventuella anmälningsavgifter blir återbetalda.

Instruktörerna fördelar hästarna till de olika aktiviteterna. Det enbart möjligt att önska häst till uthyrningen.