Kurser och aktiviteter julen 2022/-23

 

Nu närmar vi oss äntligen släppet av kurser och aktiviteter för julen!
Information och program för julveckorna kommer sättas in i julpärmen samt läggas ut på hemsidan och Min Ridskola under vecka 44.
Anmälan kommer släppas i Min ridskola olika veckodagar vecka 45. 
För att det ska bli så rättvist som möjligt har vi infört följande: max två kurser per person och en av vardera disciplinen, det är alltså inte tillåtet att anmäla sig till två hopp- eller två dressyrkurser. I mån av plats släpps denna tillämpning den 5 december och då blir det helt fritt att anmäla sig till de platser som finns kvar.

Nytt för i år är också att anmälan blir bindande och en anmälningsavgift på cirka 20 – 25 % (beroende på kursens pris) kommer debiteras strax efter att ni har anmält er till en kurs, denna summa är inte återbetalningsbar och ska vara betalad inom en vecka efter anmälan, annars förlorar ni platsen.
Se mer info om anmälningsavgiftens storlek via Min ridskola och aktivitetens anslag i julpärmen.

Eventuell avanmälan måste göras minst en vecka innan kursstart, aktuellt datum för respektive kurs finns att se i Min ridskola, annars debiteras full avgift.
Alla kurser faktureras och ska vara slutbetalda till 20 december, var beredda på fakturor med kort förfallodatum. Reservplatser debiteras inte.

Ridskolan reserverar sig och ställer in kurser vid för få anmälningar, ingen avgiftsdebitering utgår, eventuella anmälningsavgifter blir återbetalda.

mulle-tomte 

Planerade julaktiviteter

 

 

 

 

Örestads Ryttaresällskap   |   Kantyxegatan 15 - 213 76 Malmö    |    040-21 65 11   |    info@ors.se