Ny sponsor!


Det är med enorm glädje och tacksamhet vi hälsar Beckhoff välkomna som sponsor av ÖRS!
Inledningsvis kommer det att sättas upp en skylt i ridhuset och köpas in ett sponsorhinder.
Men det slutar inte där, idéerna och planerna för att tillsammans jobba mot en ännu bättre och säkrare ridskola är många och vi återkommer när vi har mer att berätta om samarbetet!

Det här är Beckhoff:
Beckhoff möjliggör öppna automationssystem byggd på PC-baserad styrning. Vårt produktspektrum omfattar huvudområden Industri-PC, I/O- och fältbusskomponenter, drivsystem, automatiseringsprogramvara och manöverskåpsfri automatisering. För alla områden finns produktlinjer tillgängliga, som både som enskilda komponenter och i samverkan som ett helt, samkört styrsystem. Vår New Automation Technology står för universella och branschoberoende styrnings- och automatiseringslösningar som används över hela världen – från CNC-styrda verktygsmaskiner till intelligenta fastighetsstyrningar.

Beckhoff är ett familjeägt företag med starka familjevärderingar som en del av företagets DNA. Vi har haft nöjet att följa Örestads Ryttaresällskap under en längre period och känner en stark koppling mellan Beckhoffs familjevärderingar och verksamheten på ÖRS. En verksamhet vi önskar förknippas med och vill aktivt bidra till fortsätt utveckling.

Beckhoff Logo red

Örestads Ryttaresällskap   |   Kantyxegatan 15 - 213 76 Malmö    |    040-21 65 11   |    info@ors.se