Årets eldsjäl - MISO


Allas vår fantastiska Ebba Printzlow är nominerad till "Årets eldsjäl" av Malmö Idrottsföreningars Samorganisation (MISO). Priset delas ut vid föreningsgalan den 29 oktober och vi hoppas att vi kan bli ett härligt gäng ÖRS-are som supportar Ebba under kvällen!

Välkommen till föreningsgalan 2021!
Fritidsnämnden bjuder årligen in Malmös föreningar till föreningsgalan för att hylla eldsjälar och föreningar i Malmö. En färgsprakande kväll med mingel, mat, underhållning och prisutdelning. Galan leds av Björn Hedman och Suuz och en hemlig känd artist står för musiken tillsammans med vårt husband Poplabbet.

Tid: 29 oktober, dörrarna öppnar kl 17.45, till bords kl 18.30
Plats: Restaurang 1910 på Eleda Stadion
Klädsel: Höstfin

Pris: 295 kr för tvårätters middag, kaffe, kaka och alkoholfri dryck.
Öl och vin finns till försäljning vid bordet och i baren.

Vid anmälan anges val av förrätt och varmrätt för alla deltagare.
Välj mellan vegetariskt eller fisk + fågel.
All mat är laktos- & glutenfri.
Om biljetten överlåts till en annan person så följer valet av mat med.
Kom så många ni vill från föreningen.

Varmt välkomna!

Är du sugen att delta, skicka ett meddelande till lotta.lenander@gmail.com och swisha 295 kr till 0722-125279. Mail + swish = anmälan.

Vi anmäler sedan alla intresserade medlemmar och får en faktura på det totala beloppet. Senast den 14 oktober vill vi ha in din anmälan, glöm inte att ange om du vill ha vegetariskt eller fisk + fågel.
Hoppas vi ses!

// ÖRS styrelse


PS Det är lätt att glömma den där tråkiga pandemin, men vi ber er om att hålla avstånd under kvällen och självklart stannar man hemma om man själv, eller någon familjemedlem, är sjuk. DS


 


Örestads Ryttaresällskap   |   Kantyxegatan 15 - 213 76 Malmö    |    040-21 65 11   |    info@ors.se