Trivselsektionen


Har du barn som rider på ridskolan eller annan anledning att längta efter att tillsammans med andra få bidra till en fantastisk ridskolemiljö där våra medlemmar och deras familjer trivs och vill vara?
Då har vi det perfekta ideella uppdraget för dig, när vi nu förhoppningsvis går mot en tid av lättare restriktioner och med det större möjligheter att få vara tillsammans på ridskolan igen! Vi vill nämligen väcka liv i vår trivselsektion!

Historiskt har trivselsektionen ansvarat för följande aktiviteter: 

Cafeteriatjänst vid våra klubbtävlingar
Vad innebär det: planering, inhandling, bakning för den som vill, försäljning, fint häng och undanplock/städning.
Tidsåtgång utan förberedelser ca 8-14 runt fyra söndagar per termin, två personer per tillfälle är lämpligt.

Familjedag, arrangeras tillsammans med ÖRU (ungdomssektionen)
Vad innebär det: planering, inhandling, bakning för den som vill, korvgrillning, försäljning, fint häng och undanplock/städning.
Tidsåtgång utan förberedelser ca 8-14 en söndag om året i början på höstterminen, här krävs lite fler personer då vi vid fint väder har försäljning utomhus samt att det traditionsenligt ska grillas korv.


Städdagar
En gång om året brukar vi bjuda in våra medlemmar till att hjälpa till att få snyggt och prydligt runt ridskolan. Vi plockar skräp, röjer ridvägar, planterar och såklart grillas det korv!
Tidsåtgång utan förberedelser ca 10-15 en söndag om året.

Luciashow, arrangeras tillsammans med ÖRU (ungdomssektionen)
Vad innebär det: planering, inhandling, fixa lotterivinster, bakning för den som vill, försäljning, fint häng och undanplock/städning.
Luciashowen är den aktivitet som kräver mest planering och därmed tar mest tid i anspråk, det är också utan tvekan den absolut roligaste aktiviteten!
Tidsåtgång utan förberedelser och planering en lördags- och en söndagseftermiddag i mitten på december.
Utöver dessa aktiviteter har man såklart möjlighet att hitta på och genomföra helt nya roliga grejer som tillför glädje och gemenskap på ridskolan!

Om du känner att detta är något för dig, hör av dig till styrelsen@ors.se! Vi ser fram emot ditt meddelande!

//Styrelsen för Örestads Ryttaresällskap

Örestads Ryttaresällskap   |   Kantyxegatan 15 - 213 76 Malmö    |    040-21 65 11   |    info@ors.se